13.3.18

Lesní divadlo Sloup

Další naší zastávkou na nedělním výletě bylo Lesní divadlo Sloup.Bylu jsme tu s manželem už asi před dvěma lety.Líbilo se nám tu a na taková místa se potom rádi vracíme.Syn a vnučky tu byli poprvé.
Lesní divadlo Sloup bylo slavnostně otevřeno roku 1921 díky nadšencům divadelního spolku.V letech 1957-1959 došlo k rozsáhlejším stavebním úpravám.Bylo opraveno podium,instalovány nové lavice,vstupní brány a další.Ovšem v 60.letech upadlo divadlo v zapomnění a bylo úplně zdevastováno.Až v roce 2004 se začalo divadlo dávat znovu do pořádku za účasti místních obyvatel.Během léta se tu odehraje více jak 15 divadelních představení.




Někdu tu zaspal a nevítá návštěvníky









Sabinka mi strčila před foťák hlavu.Moc se jim tu s Valinkou líbilo a snažily se všechno prozkoumat.Hlavně vylézt na každou skálu.Bála jsem se,aby někde nespadly a vzpomněla si,když jsme chodily se sestrama s tatínkem velmi často u nás do Skaláku v Českém ráji,dělaly jsme to samé.Nebyla jediná skála,abychom na ni nevylezly.




Myslím,že letní představení tu musí být nádherná





















Bylo tu moc krásně

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení