26.2.21

Ptáčci naposledy

 Po večerech si dělám pořádek ve fotkách a vybrala jsem ještě pár fotek ptáčků.Novinka je strakapoud.Ptáčky už nefotím,už jsem uklidila i stativ.To by musel přiletět na krmítko pták ohnivák.Ale pravděpodobně bych ho nezahlédla,protože krmítko už moc nesleduji.




Výměna názorů











Z očí do očí







Strakapoud nám rád dloube do zateplení na paneláku.Před vchodem bývají kousky polystyrénu.Už jednou se to opravovalo.Je to nezbedník.







Počasí se pokazilo,u nás už prší.Přesto mějte hezký víkend


24 komentářů:

  1. Jééé.. to je krásná sbírka ptáčků. :) Moc pěkné fotky!

    Listy snů

    OdpovědětVymazat
  2. Jitulko no jsou nádherné fotečky děkuji no u nás ještě svitilo sluníčko ale už zitra určitě i knám ten dešt přijde opatruj se hezký vikend přeji ..*****************

    OdpovědětVymazat
  3. Vaše fotečky ptáčků, veverky i ostatních zvířátek jsem celou zimu moc ráda sledovala. Jsou úžasné a určitě potěšily mnoho návštěvníků tohoto blogu stejně jako mne, i když komentář nenapíšeme. Moc děkuji za množství času, které tomu věnujete. Mějte se krásně. Marie P.

    OdpovědětVymazat
  4. Jituš, opět krásné fotky ptáčků. Byl by z toho pěkný kalendář, nedělala jsi ho někdy ze svých fotek ? Hezký víkend L.
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. wau wau Jitka to je veliká nádhera...krásné vtáčiky akoby ti pózovali--úžasne...

    OdpovědětVymazat
  6. Jitu, ty fotky jsou úžasné! Máš za oknem parádní společnost. U nás pršelo až včera večer, přes den bylo ještě krásně!
    Měj příjemnou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Jitko, chodí, tedy spíš létá, k vám tedy pěkná tlupa :)
    Já ptáky pozoruji moc ráda. Jen se mi nedaří tak pěkně fotky jako tobě.
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
  8. Parádní fotky. V našem krmítku nejblíže okna se návštěvnost ptactva nějak zmenšila. Jenže potravu mají u sousedů a u nás na zahradě jsou ještě krmítka dvě.
    Včera u nás bylo ještě docela hezky, pršet začalo večer. Teď ráno byla mlha, pak vysvitlo slunce, ale teď se už nebe zatahuje, myslím,že slunečný den nebude.
    Hezký klidný víkend ve zdraví !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  9. Jitu, tak, jak létají ptáčci k vám na krmítko ve velkém počtu, slétáme se tady u tebe na blogu my, blogerky, tvé návštěvnice a máme tu vždy naservírovaná zrníčka ve formě pěkných snímků.Podobně u Járy z Rbk. Jste šikulky. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Jituš, máš parádní fotky.U nás je taky živo.Měj pěkný, klidný víkend...♥









    OdpovědětVymazat
  11. Máte pěkné krmítko, ptáčci mají opravdu jídla dost a dost :) Pěkné fotky!

    OdpovědětVymazat
  12. Jituš, jsou to nádherné fotky. 👍👍 K nám létá ptáčků minimum, ale tady u tebe a u JáryD. si to vynahrazuji a kochám se pohledem na tu parádu.
    Měj hezké dny.🍀

    OdpovědětVymazat
  13. Jitu krásné fotografie. Koukala, jsem, že tam máte zvonky zelené a dokonce čečetku zimní. Ani jednoho z těchto dvou druhů jsem letos u krmítka vůbec nezahlédla. Mně teď létají na krmítko akorát holubi hřivnáči. I sýkorky jakoby vymizely od doby, co se tu objevuje krahujec...Přeji Ti krásné dny a hlavně ať jste zdraví.

    OdpovědětVymazat
  14. To je návštěvníků, super fotečky ⚛ ღ☘

    OdpovědětVymazat
  15. Krásně vyfocení fešáci - moc se mi líbí!
    Zdraví Marie

    OdpovědětVymazat
  16. Jituško krásné fotky. Potěšila jsem se.
    Přeji ti hezkou neděli.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  17. Jitko, to je neuvěřitelné, kolik jsi zastihla ptáčků. My jsme taky pověsili krmítko, ale ptáčky nevidím žádné. Mají asi respekt před naším kočičím šéfem.
    Pěkný večer. Jitka

    OdpovědětVymazat
  18. Také nám létá na krmítka celá plejáda ptáčků. Už také moc nefotím, za ta léta mám spoustu snímečků. Ale rejdění ptáčků v zahradě a na krmítkách pozoruji ráda. Je to pro mě báááječný relax!😊
    Přeji krásné dníky.🌞

    OdpovědětVymazat
  19. Teda to jsou modelové :-), já jsem dnes viděla po dlouhé době sýkorku, teď tu vidím spíš volavky. Přeji Ti další zdařilé Lovy beze zbraní. J.

    OdpovědětVymazat
  20. Parádní fotečky Jituško♥ u nás tolik ptáčků bohužel není, tady co přibyli všude psi, tak je vyhnali.Dříve jich tu bylo hodně ♥

    OdpovědětVymazat
  21. parádní záběry Jitu a díky za ně⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat
  22. Moc děkuji za komentáře

    OdpovědětVymazat
  23. Jitko, já bych asi u toho okna byla pořád. :) krásné fotky ptáčků v mnoha situacích.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení