21.9.18

Vyjížďka na kole

Na kole jezdím často,ale většinou bez foťáku.Užívám si jízdu a krajinu,kterou projíždím.Tentokrát jsem si foťák vzala,protože jsem chtěla vyzkoušet nové nastavení v menu.Vyjela jsem už dopoledne směrem Přepeře.Když je sebou foťák,jsou i zastávky.

První zastávka u jezu v Přepeřích.






Projedu Modřišice,Podháj,Všeň a v Ploukonicích odbočím k rybníku Písečák.Jsou tu hlavně rybáři.Stánek opuštěný,ale v létě tu bylo určitě rušno.Je to zastávka hlavně pro cyklisty.I já se tu chvíli zdržím,ale abych se prošla.Je tu krásně v každém ročním období.



U dvou karavanů je živo.












Asi poslední kvítka




Rozmýšlím se kudy pojedu a rozhodnu se objet rybník cestou v lesíku.Jsou tu většinou listnaté stromy a je to tu opuštěné.Nastavuji kolo na druhý stupeň,abych ho co nejrychleji projela.Zastavím až u chatek na druhé straně rybníka.Podél cesty teče Jizera.Chvíli posedím na břehu a pozoruji tok řeky.Je tu nádherně a slunce pálí.











Podzim je na spadnutí








Pohraji si trochu s foťákem









Foťák pečlivě uložím do brašny a ještě do batohu a teď si dám trochu do těla.Vyjedu na silnici v Příšovicích a jedu směr Svijanský Újezd,Loukov a Hoškovice.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení