8.11.18

Na houbách

Ve čtvrtek měla přijít změna počasí,ale u nás se tolik nezměnilo.Byla sice silná inverze,ale jinak teplo a chvilkama se i sluníčko prodralo ze silného oparu.Vypravili jsme se k rybníku Vidlák,kde jsme loni v tuto dobu našli dost hub.Já hlavně toužila vyjít si do lesa,který mám moc ráda.
Při vstupu do lesa nás u rybníka uvítala labutí rodinka.Měla jsem v batohu tvrdé rohlíky,ale brzo došly.Ovšem hlavě rodiny se to nelíbilo.Vylezla na břeh a zaujala proti mně bojovný postoj.Lekla jsem se a začala ustupovat.Labutí rodinka nás provázela po celou dobu.Dokonce,když jsme zmizeli v lese na nás čekala.







V lese je hodně spadaného listí,to se moc dobře houby hledat nebudou.







Barvy se pořád drží









Manžel mě pořád utíká a pes běhá šťastně mezi námi.




Labutě plují pořád podle břehu




Manžel zašel do lesa a hledá houby.Já si fotím.







Copak asi Bleky vyhlíží.Nutrie,které jsme tu viděli nedávno jsou asi někde schovaný.







Nakonec jsme našli docela dost hub.Já tedy našla jenom jednu ,všechno manžel.Já spíše koukala po jiných věcech.Lístečky,barvičky,labutě a pod.
Cestou domů zastavujeme u obory s daňky ve Štěpánovicích.Fotím velkým objektivem skrze pletivo.Slunce v oparu mi svítí hohužel přímo do objektivu.










Doma jsem uvařila bílou polévku z hub,manželovi smaženici a my máme se synem rádi houbový guláš.Byla to ňamka.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení