9.2.19

Háčkované ponožky

Od dětství mě vždy bavily ruční práce.Vyzkoušela jsem všechno možné.Obrázky už netvořím,tak mám večer spousty času.I když jsem velká čtenářka,ale občas to chce změnu.Obrázky mě bavily,naučila jsem se při nich hodně věcí.Časem ale docházela fantazie a nápady.Tak se zase věnuji jiným věcem,protože se pořád ráda učím něco nového.Ponožky jsem dříve pletla,ale teď jsem našla na Youtube bezvadné návody na háčkované ponožky.Teplé ponožky mám ráda,mám ráda nohy v teple a chodím v nich spát.Takže ponožky jsou na spaní.A protože se rodině líbily,tak už mám zakázky na další.Háčkuji je ze silnější vlny háčkem č.4.Pustím si večer nějaký film a za tu dobu mám ponožku hotovou.Zimní večery jsou pořád ještě dlouhé.



Dnes začínám druhou modrou ponožku.Je háčkovaná jiným vzorem..Vše dělám podle návodů na Youtube.Je tam toho hodně.


10 komentářů:

  1. Jsi moc šikovná. Krásné jsi ty ponožky uháčkovala. Já teď zase naopak čtu. Uvažovala jsem, že di upletu nějaký svetřík. Dřív jsem po večerech pletla pořád.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaru,děkuji.Já musím pořád něco dělat a vymýšlet.

      Vymazat
  2. Jituško no šikulka také jsem hačkovala ale to je už dávno mamka moje ta hačkovala i záclony a dečky mám ještě scjované to ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bětuško,děkuji.Moje babička také háčkovala záclony,ona nás všechno naučila.Háčkovala jsem i dečky,teď bych na to už neviděla.

      Vymazat
  3. Jíťo jsi moc šikovná, tak na pletení a háčkování, jsem trdlo, ale mám ještě pletené ponožky od mamky. Ty Tvoje jsou pěkné 💖⋰⋱★ ★⋰⋱💖

    OdpovědětVymazat
  4. Leni,děkuji.Umíš zase jiné věci.co netvořím obrázky,tak jenom žasnu,jaké pokroky děláš a i děvčata.Pořád přicházíte s něčím novým.Já se snažím zase jinak,ale také se ráda učím pořád něco nového.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Jíťo, děkuji za pochvalu, snažím se, ale někdy nevymyslím nic:-).Jsi šikula,fotky parádní a ty ponožky nemají chybu. Hezký den ♥♥♥💐🌹🌷 ♥♥♥

      Vymazat
  5. pěknéééé****** jsi šikulka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení