17.7.19

Za západem slunce

Když to vyjde vyjíždím navečer na projížďku na kole.A když předpokládám,že by mohl být krásně zbarvený západ slunce beru sebou foťák.Západ slunce mám jinak schovaný za panelákama a proto musím vyjet dost daleko,abych měla otevřenou krajinu.Nejlépe se fotí západ slunce nad rybníkem Písečák,ale ten jsem už fotila několikrát a tak bych se opakovala a mě baví nacházet nová místa.Fotografie nejsou pořízené jeden den.

Tady jsem vyrazila do Přepeř a dále směr Čtveřín a Lažany.










Tady je to už někde u Kacanov,ale zase jiný den.To musím jet také směr Přepeře,Modřišice a zahnout na Mašov a dále do Kacanov.











Protože za západem slunce jezdím jedním směrem na fotografiích jsou vidět tři kopečky.Vpravo je Ještěd,špičatější kopec je Bezděz a nižší a oblejší je Ralsko,na jehož úpatí jsme byli nedávno.





Tady jsem se odvážila ještě dál a to až do Olešnice.V dáli opět hrad Bezděz 



Ještěd


Kaplička na Vyskři



Ráda fotím,když mám v popředí stromy a možná,že fotím vždy ze stejného místa ač jiný den










Jsem v poli a počkám si až slunce úplně zapadne.







Sluníčko zapadlo a za chvíli bude tma.Na kole zapnu světla a na nohou a rukou mám reflexní pásky,aby mě bylo dobře vidět.Tyhle večerní jízdy mám ráda.
Mějte se krásně


9 komentářů:

  1. Bože! Překrásné fotky!
    Jituško, moc děkuji za zprostředkování takové podívané!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotografie Jituško. To já, než se pěšky někam doplazím, tak je po západu. Od domova to moc daleko dojít nestihnu, a manžel má zásadu, že na večerní programy v televizi chce být doma. Sama bych se pěšky dál bála. Ale takové západy se mi moc líbí. A zvláště u vody to musí být paráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaru,děkuji.To chce dopravní prostředek,jsem ráda,že mohu sednout na kolo.Manžel je pouze vyjímečně v tuhle dobu doma

      Vymazat
  3. Jitko, miluji západy slunce a už dlouho jsem žádný nefotila. Tvé fotky jsou nádherné, je to o tom, být ve správnou chvíli na správném místě. A to ty jsi byla a hned několikrát.
    Přeji krásné léto. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo,děkuji.Snažím se vyhledávat nová místa

      Vymazat
  4. Jíťo, to je nádhera, všechny fotky super. ten západ slunce nemá chybu (✷‿✷)♥️✨♥️🌺🌺

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení