18.12.19

V ranní mlze

Také máte rádi světýlka,kterých je před vánocemi všude hodně?Procházka večerním sídlištěm se změnila skoro v pohádkové městečko.Každé okno jinak nazdobené krásně svítí.Večer byla ještě mlha a tak se světla na ulici i v oknech rozplývala.Ve středu jsem byla ráno brzo vzhůru,vytáhla žaluzii a opět mlha a venkovní osvětlení se v ní rozpíjelo.Rychle jsem se ustrojila a popadla foťák.Bylo to příjemné,téměř nikdo nechodil a nevím proč jsem si hned vzpomněla,jak jsem měla ráda ta tmavá rána,když jsem si prošla od nás celé město do práce.Ve tmě se jinak chodit sama bojím,ale časně ráno mně to tak nevadí,jako třeba pozdě večer.




Ráno je ve všech oknech ještě tma.Sídliště se teprve probouzí



U sídliště je i vánoční stromeček




Silnice dále do Přepeř vypadá tajemně.




Venku moc příjemně nebylo,je velké vlhko.Doma si uvařím čajíček, usednu k topení a budu pokračovat v háčkování,abych nerušila manžela,který ještě spí.
Přeji Vám hezký předvánoční čas

14 komentářů:

  1. To jsou ale tajemné fotografie,ale hezké :-) já bych se bála i ráno jsi fakt dobrá Jituško.Díky za hezkou podívanou, krásný předvánoční čas přeji...odpověděla jsem ti u mne na druhém blogu až budeš mít čas vyfoť mi tu plničku na ty trubičky byla bych moc ráda,předem díky jen to nespěchá už péct nic nebudu chi chi⛄🎄🔔😇❄

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, Jituško - tajemné, pohádkové, zadumané... moc krásně zachycené!
    Děkuji a moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,děkuji.Mám takové večery a rána docela ráda

      Vymazat
  3. Nádherné tajemné fotečky Jíťo- super 💕⭐🌹🍀⭐🌺

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné fotky Jituško******** u nás je také mlha a dost lezavo. Výzdoba se mi líbí, jen když je laděná, u nás některé ulice jsou jak u komediantů a na některou výzdobu je radost se podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květuš,děkuji.Také nemám ráda,když to s výzdobou někdo přehání.U nás mají hodně v oknech,takoví svícny do oblouků.Já mám svítící stromeček a hvězdičku.

      Vymazat
  5. Osvětlení v mlze se dost špatně fotí, ale Tobě se to povedlo. . Hezké fotografie. Měj krásné odpoledne a další předvánoční dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaru,děkuji.Díky tomu,že mi blbne blesk se zachovala ta zvláštní atmosféra.

      Vymazat
  6. Jitko, opravdu tajemné fotky a ta světýlka v mlze jsou jako bludičky.:o) Hezké fotky.
    Přeji fajn večer. D.

    OdpovědětVymazat
  7. ahojky Jitka super fotky také tajemné***********************

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení