1.8.19

Nedostatkové zboží

Kapičky se u nás staly nedostatkovým zbožím.Dříve jsem je po každém dešti chodila fotit, až jsem si to nakonec zakázala,že je toho už moc.A najednou přišlo období,kdy vůbec neprší a proto,když jsem ráno zjistila,že v noci napršelo,popadla jsem v pět ráno Bleky,vybavila se fotoaparátem s mezikroužky a vyrazila ven.Už jsem se nemohla dočkat,že si je po delší pauze vyzkouším.Jenže v sídlišti je všechno odkvetlé.Jsou tu většinou keře,ale někde jsou i záhonky,hlavně u družstevního domu.Tam se mi zrovna nechtělo a tak jsem musela pátrat v okolí.















Deštík pokropil i některé moje kytičky na balkoně











Jsem ráda,že napršelo,ale chtělo by to mnohem,mnohem více.Vzduch se trochu pročistil a konečně jsme se trochu vyspali.Mám naplánováno tolik práce a v tom dusnu se mi nic moc dělat nechtělo.Snad už to bude lepší.Začal nám srpen,děti mají měsíc prázdnin za sebou.Mějte hezké srpnové dny


12 komentářů:

  1. Nádherné fotky Jituško******* ty kapičky mě vždy dostanou, u nás byla před 3 dny průtrž ,lilo jako z konve a to asi 3 hodiny v celku, po cestě pod okny tekla řeka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květuš,děkuji.Kapičky moc nefotím,protože u nás v poslední době téměř neprší a proto jsem hned fotila,ale spadlo pár kapek.

      Vymazat
  2. Moc krásné fotečky Jituško. Také ráda fotím kapičky, jen na zahradě po dešti už není ani památky. Strašně rychle se to vypaří...

    OdpovědětVymazat
  3. Kochám se! Jitu, tvé kapičky jsou překrásné!
    Přeji příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Týýýý jó Jíťo to je velká krása, fotky jsou dokonalé, kapičky se mi líbí ☀️🐝♥️🌼🥀🏵️🍓🍒🌻

    OdpovědětVymazat
  5. Jitko, krásné kapičkové fotky. U nás docela často prší, dnes už podruhé. Ale fotit kapičky jsem dlouho nebyla, hodně dlouho. Tobě se povedlo skvěle je zachytit.
    Měj fajn víkend. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Dášo,děkuji.U nás v poslední době skoro neprší.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní06.08.19 7:41

    Ty kapičky máš nádherné.U nás v poslední době prší dost,ale o vás někdy psali,že na některých místech v okr.Semily téměř neprší.

    OdpovědětVymazat
  8. Fabi,děkuji.Konečně pršelo a možná dost.Někde až k ránu.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení