13.9.21

Z Jinolic do Jičína

 S kamarádkou a jejím manželem jsme strávili další dva hezké dny.Karavan zaparkovali v kempu Jinolice,kde to známe,jezdili jsme sem často do chaty od manželova zaměstnavatele a hlavně jsem sem jezdila já každé prázdniny s vnoučatama.Mladí nám půjčili karavan,museli i s autem,protože my nemáme na autě tažné zařízení.Bylo teplé počasí a tak jsme se i v rybníku vykoupali.Je sice po sezoně,většina restaurací už byla zavřená,ale karavanů v kempu bylo pořád dost.Anička se chtěla podívat hlavně do Jičína,na naši školu,kde jsme strávily docela příjemné čtyři studentské roky.

Kemp Jinolice




Oborský rybník







Vedle je další rybník Němeček.



My jsme parkovali u rybníku Oborský


Jičín,Valdická brána.Jičín na blogu už mám a tak vynechávám podrobnosti.




Valdštejnovo náměstí



Na náměstí je kašna a morový sloup




Rumcajs  patří k Jičínu.Připravovali se tady jako každý rok na pohádkový týden.Moc pěkná akce pro děti.


Valdštejnský zámek



















Zámecký park





Sejdeme po schodech a už vidíme školu






Tady jsme strávily hezké čtyři roky.



Fotografií je hodně,syn mi je nahrál všechny do jednoho příspěvku a už se mi nechtělo ho dělit.Jičín je moc hezké město,jezdím sem ráda.
Mějte pěkné dny


14 komentářů:

  1. Jituško, to jste moc hezky vymysleli, musely to být příjemné dny. U rybníků jsem nebyla od dětství a v Jičíně už taky dlouho ne. moc děkuji za fotky a přeji příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, to jste měli krásný výlet. V Jičíně jsem nikdy nebyla a tak jsem se s Tebou ráda prošla. Je to krásné město. Říkala jsem si, kdepak asi měl Rumcajs svůj krámek. Moc se mi líbí budova školy do které jsi chodila. Také ráda vzpomínám na střední školu.
    Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotografie i výlet Jituško ♥ přeji hezký týden ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jitu, měli jste moc hezký víkend a vyšlo vám i počasí. U nás propršel...Jičín je krásné město a je tam na co koukat a kudy se procházet a vzpomínky na léta studií máte jistě moc hezké. Děkuji za hezkou podívanou a užívej si krásných dní.

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké fotky města, kde jsem strávila jeden den a pro mne ta dálka je omluvitelná. Já bych tam skončila asi v muzeu, ale vy jste měly jiný program a určitě jste na školu vzpomínaly. Já také ráda vzpomínám, protože ta studijní léta patří k nejkrásnějším. Obchodní budova je pěkně udržovaná, podle stylu, je vidět, že i starší budova může být hezká.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám Jičín ráda, mají tam hezké, mozaikové chodníky, alej lipovou 2km dlouhou a moc rádi tam jezdíváme.To se vám povedlo, takový pohodový výlet.Jitko, hezké fotky. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  7. nádherné fotečky Jitu
    přeji ti krásný večer

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, fajn výlet ♥♥ Pěkně to tam kvete!

    OdpovědětVymazat
  9. Jituš, na Jinolice mám hezké vzpomínky. Jezdili jsme tam s klukama, když byli malí. Měla jsi hezký výlet. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky a pěkný výlet jsi mela Jíťo

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Jituš, opět moc pěkný výlet. Dííky za parádní fotečky, měj pěkné babí léto...♥

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné fotečky Jituško... hezké babí léto....

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné fotky krásného města Jičín. Určitě jste si to užili. Měj se krásně, zdravím 🙂

    OdpovědětVymazat
  14. Jičín je krásné město. Děkuji za krásné fotky. Když jsem ho navštívila, měla jsem ještě jen analogový foťák a s fotkami se šetřilo.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení