9.9.21

Na houbách

 Každý říká,že houby u nás nerostou.Tak jsme se šli přesvědčit na vlastní oči.Hlavně jsme chtěli někam ven do přírody,protože už zase hlídáme Bleky a ta je bez vodítka někde v přírodě nejspokojenější.Prašivek bylo dost.





Občas se objevila hnědá hlavička.Manžel si přál najít hub aspoň na bílou polévku,kterou miluje.











Zahlédla nás labutí rodinka a hned byla u cesty.





V batohu nosím pořád tvrdé pečivo,protože labutě jsou u nás na každém rybníku














Bleky nám dvakrát zmizela z očí.Většinou se nás drží,ale tentokrát se asi rozhodla,že přeplave rybník.Nachytali jsme ji vždy uprostřed rybníka.Naštěstí vždy poslechne a vrátí se.



Bleky měla také úlovek.Pořádný kus dřeva.Nerada vidím,jak ho likviduje.Naposledy ji zůstala zapíchlá velká tříska u zubu a nemohla zavřít tlamu.Ale spolu jsme to zvládly a tříska byla pryč.



















Listí se pomalu barví


Houby u nás moc nerostou.Byli jsme na třech místech a prochodili celé odpoledne v lese.A našli malou misku hub.Ale na bílou polévku to bylo akorát.Manžel byl spokojený.Měl ji k večeři.



Mějte hezké dny


13 komentářů:

  1. Jitu moc hezkou procházku přírodou jste si udělali a houbičky na polévku také našli. Tak že super odpoledne a Bleky si to taky užila a ještě jste labutě nakrmili.Jste úžasní . Přeji vám všem krásné sluníčkové dny. Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásná procházka, na takové jsem nebyla už pár let. Houby nemusím mít, nejsem houbař a vlastně je nejím, jen občas koupím pár žampiónů. Jste v krásné krajině, to je základ, fotky lesa výborné, Bleky je dobrá společnice a labutě jsou už bonusem. Užívejte si krásného počasí. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Jíťo, Bleky si procházku užívala, je krásná.Super fotečky no vidíš i na polévku bylo.Prima víkend .

    OdpovědětVymazat
  4. Polévka byla a krásná procházka taky, houby zle 😀
    Nádherné fotky, Jituško!
    Měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Jitu, krásná procházka přírodou. Moc se mi líbí fotky s labutěmi. Nejvíc si procházku asi užila Bleky, mohla se do sytosti vyběhat. A houby do polévky jsou také fajn. My máme rádi bramboračku.
    Mě krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to bych si nechala líbit, jít lesem, občas sebrat hříbek a koukat se na labutí rodinku na tichém rybníku.Třeba na to příští týden bude čas, tvé fotky mě inspirují. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  7. Jituško zdravím no Bleky si to užíval teda jak má volnost běhat tak to je fajn ale příroda krásná a ty labutě také taková krása no aspon jste něco našli to u nás nic není nerostou moc děkuji za komentáře na blogu krásný víkend přeji ..

    OdpovědětVymazat
  8. nádherné fotky Jituško
    prima víkend přeji a děkuji za přátelství

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě byla polévka výborná Jituško ..a je u vás krásně.

    OdpovědětVymazat
  10. Jituško, děkuji za krásné fotky z Harrachova!
    Moc ti přeju, aby bylo lépe!
    Posílám pozdravy, myslím na tebe. Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná příroda Jitu a Bleky spokojená, my teď hlídáme Čaka tak mám zábavu. Krásný úlovek já houby miluji jen u nás ještě nerostou. Polévku bych si dala. Jinak i mě neposlouchá ruka a hlavně mě šíleně bolí koleno nevím jestli ta vakcína mi to nezpůsobila :-( Děkuji za nádherné fotečky jsi šikovná.

    OdpovědětVymazat
  12. Dálší moc pěkné fotky ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná krajina i úlovky.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení