20.6.20

Makro starými skly

Prší a prší už třetí den.Mám obavy,že ze zítřejších cestovatelských plánů nic nebude.I když tam, kam jedeme pro vnuka pršet nemusí.A když prší je všude tolik kapek.Po hodně dlouhé době mně napršelo na lodžii,většinou prší od západu,ale tentokrát od východu.A tak kytičky dostaly pořádnou zálivku.Tak jsem nasadila na foťák starosklíčka.Co taky v takovém uplakaném počasí.Nejlepší je si hrát.













Kočičí tráva.Tu,kterou Modřince kupuji jsem nikde nesehnala a tak jsem zasadila semínka a za dva dny krásně vyrostla.A jedno ráno byla samá kapička.







Na chvilku jsem šla ven









Příští týden nás prý čekají tropy.Půjdeme z extrému do extrému.
Mějte se hezky

14 komentářů:

  1. Povedlo se! Já už mám toho deště plný zuby, tak už ani kapkový makra nefotím. Netáhne mne to ani na zkoušení toho novýho objektivu, protože si déšť už ani nedává přestávku, prší víc či míň imrvére říkám si, že by ani nebyl div, kdyby pro změnu všechno začalo uhnívat.... Měla jsi štěstí na tu odkvetlou pampelišku, tady kolem nikde nejsou. Mám plný archív deštivých fotek, tak bude na blogu pršet ještě asi hodně dlouho. jen mne mrzí, že ten penťák má závit o chlup menší než helda a tak na něj nemůžu používat ty šroubovací předsádky, musím jen s mezikroužky fotit.

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko, rosa v tvém podání je nesmírně půvabná.
    Pěkný sobotní večer. Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné fotky. Další starosklíčková fotografka. Ano, většinou prší od západu, proto manžel nechal lodžii zasklít a kytičky tam už nemám. Na zahradu je daleko, tak se kochám u tebe. Opravdu velmi krásné kapičky.

    OdpovědětVymazat
  4. Jituško, parádní fotografie, kochám se, kochám. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Čirá krása!
    U nás taky trochu napršelo, hurá, ale je mi líto těch, kterým voda nadělila příliš starostí. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdo si hraje, nezlobí. A Tobě se povedly opět nádherné fotky. Hodně se mi líbí ta první fotka kočičí trávy, tolik kapiček na každém konci, to je úžasné.
    Jitko, přeji hezkou neděli. D.

    OdpovědětVymazat
  7. To je nááádhera!!👏👏
    Přeji příjemnou neděličku.:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jitu, to jsou opravdu ÚŽASNÉ fotografie. Moc se mi líbí. Luxusní záběry a nádherné nafocené . Opravdu super krásné fotografie.
    Jsi šikovná opravdu. Přeji to krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné fotky, Jituško! Hlavně ty odkvetlé pampelišky, to je fotka hodná rámu!
    Snad bude líp - hezkou neděli! Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Jéjda, to je kráása, Jituš :-) kdo umí, ten umí, jsi opravdu šikovnááá (ty i Jára). U nás také stále prší,dozrávají nám třešně a ty potřebují i sluníčko, snad se dočkáme? Příští týden slavíme maminky narozeniny (99 let)... paráda, drží se...tak bych byla ráda, pokud by se dalo posedět venku. Děkuji za písmenka na blogu a přeji pěkné dny, Jituš, opatruj se....♥

    OdpovědětVymazat
  11. Jíťo to jsou parádní fotečky. Kapičky jak korálky. SUPER.🌞🌼🌻♥️🦋🐞🌷

    OdpovědětVymazat
  12. No ale to jsou doslova kouzelné fotečky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  13. Fotky s rosou jsou úžasné********

    OdpovědětVymazat
  14. Jsou nádherné a ty kapky ******************

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře,které vždy potěší a kterých si velmi vážím.
Vzhledem k mému problému nebudu děkovat každému jednotlivě,odpovím pouze,pokud budete mít nějaký dotaz k uveřejněnému příspěvku.Děkuji za pochopení